1. Начало
  2. Спорт
  3. NATURALICO Ionic Magnesium with Stevia 400 мл
Naturalico

NATURALICO Ionic Magnesium with Stevia 400 мл

  • За справяне с магнезиевия дефицит
  • Йонна форма на магнезия за по-оптимално усвояване
  • Предпазва от крампи, травми, умора, лош сън, саб имунитет
  • Подкрепя сърцето, мозъка, черния дроб

25.00 лв.

+

Закупувайки, добавяте 0.50 лв. към вашата лоялна сметка

Описание

Ionic magnesium Йонен магнезий със стевия 400 мл Naturalico е висококачествена хранителна добавка, подкрепяща мускулатурата. Йоник Магнезиум Йонен магнезий със стевия 400 мл Натуралико се отличава със специалната си формула, включваща йонна форма на минерала магнезий и стевия. Магнезият играе ключова роля в около 300 ензимни реакци в организма. Той помага за по-здрави зъби и кости, оказва успокояващ ефект на нервната система и мускулите, подкрепя работата на мозъка и черния дроб, помага за по-добър сън, оказва контрол на нивата на холестерола в кръвта, спомага за усвояване на хранителните вещества, активира действието на ключови ензими в организма, осигурява по-добро настроение, облекчава стреса, предменструалните болки и дискомфорт, подкрепя здравето на сърцето, мускулна функция, предпазва от крампи. Освен това благоприятства калциевия баланс в организма и балансира нивата на кръвната захар и инсулина, като в същото време подпомага трансмисията на мускулните и нервни импулси. Редовният прием на добавката предпазва от симптомите на магнезиев дефицит - отслабен имунитет, мускулни крампи и скованост, умора и слабост. Освен това защитава от контузии и облекчава вече наличните. Течната му йонна форма за по-бързото му и оптимално усвояване от организма. Добавената стевия осигурява приятен вкус на добавката.

Naturalico е американска фармацевтична компания, специализирана в производството на висококачествени хранителни добавки. Натуралико е основана в Масачузетс, САЩ през 2004 година. Целта й е да осигурява на своите потребители натурални хранителни добавки на конкурентни цени, осигуряващи просто решение за оптимално здраве всеки ден.

Производител: Naturalico

Състав

Активни съставки: Magnesium 400mg, Vitamin B6 10mg, Boron 1.5mg, Stevia 18mg

Допълнителни съставки: Purified water, Glycerin, Natural flavor, Stevia (Steviol Glycosides), Acidity regulator: Citric acid, Preservative: Potassium Sorbate

Начин на употреба

Приемайте по 1 доза (25 мл.) дневно.

Разклатете добре преди прием.

Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт.

Да се спазва препоръчителната дневна доза.

Хранителната добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.

Да се съхранява на сухо място при температура до 25 градуса.

Да се съхранява далеч от деца.

Не използвайте след изтичане срока на годност.