1. Начало
  2. Спорт
  3. NATURALICO BCAA Recovery 8:1:1 621 гр. Вкус червена ябълка
Naturalico

NATURALICO BCAA Recovery 8:1:1 621 гр. Вкус червена ябълка

  • Haмaлявa вpeмeтo зa възcтaнoвявaнe
  • Πoдпoмaгa pacтeжa нa чиcтa мycĸyлнa мaca
  • Увeличaвa cилaтa, eнepгиятa и издpъжливocттa
  • Намаляват мускулната треска
  • HE cъдъpжa изĸycтвeни oцвeтитeли и пoдcлaдитeли

69.00 лв. 55.20 лв.

Валидност на промоцията
+

Закупувайки, добавяте 1.10 лв. към вашата лоялна сметка

Описание

Основните преимущества на BCAA Recovery 8:1:1 на NATURALICO:
  • Haмaлявa вpeмeтo зa възcтaнoвявaнe
  • Πoдпoмaгa pacтeжa нa чиcтa мycĸyлнa мaca
  • Увeличaвa cилaтa, eнepгиятa и издpъжливocттa
  • Намаляват мускулната треска
  • HE cъдъpжa изĸycтвeни oцвeтитeли и пoдcлaдитeли
За разлика от повечето аминокиселини на пазара, които съдържат не повече от 5 грама аминокиселини с разклонена верига (BCAA), Naturalico BCAA Recovery 8:1:1 съдържа цели 12,5 грама аминокиселини във всяка една доза. BCAA Recovery 8:1:1 на Naturalico съдържа чистите есенциални аминокиселини (BCAA) – Левцин, Изолевцин, Валин, в съотношение 8:1:1 с добавени Таурин, Глутамин и електролитен фюжън за ефективното и скоростно възстановяване на тялото след интензивни натоварвания. Тези аминокиселини спадат към така наречените есенциални аминокиселини, основна тяхна характеристика е, че тялото не може само да ги произнася произвежда. Заради това техният прием под формата на хранителни добавки е от изключително значение за изграждането и поддържането на чиста мускулна маса.
Основната им функция е да защитават от разпад мускулната тъкан в следствие на ежедневното интензивно физическо натоварване.
Неслучайно аминокиселините Naturalico BCAA Recovery 8:1:1 са в съотношение 8:1:1 – в съотношение Левцин 8 : Изолевцин 1 : Валин 1.
Левцинът се счита за най-анаболната аминокиселина в човешкото тяло, която спомага за бързото и качествено покачване на мускулна маса. Освен това левцинът поддържа глюкозния метаболизъм и държи инсулиновата функция в норма.
Формулата на BCAA Recovery 8:1:1 на Naturalico е допълнена с есенциалната аминокиселина таурин, която има различни благоприятни ефекти и действа синергично с BCAA.
Тауринът е една от най-често срещаните аминокиселини в човешкото тяло, която се намира основно в мозъка и скелетните мускули. Основната ѝ функция е да транспортира калций, магнезий, калий и натрий, а при допълнителен прием подобрява клетъчната активност, предпазва мускула от разпад и стабилизира сърдечния ритъм. Смята се, че притежава и антиоксидантни свойства.
Към BCAA Recovery 8:1:1 на Naturalico са добавени и 2500 mg L-глутамин. Глутъминът е най-изобилната аминокиселина в кръвния поток. Поради свойставата си да ускорява протеиновия синтез, да повишава нивата на хормона на растежа и да възстановява мускулния гликоген, L-глутаминът се препоръчва за употреба в периоди на интензивни силови физически натоварвания, възпаления и травми. Когато тялото е в недостиг на глутамин, то използва глутамина, съхраняващ се в мускулите. Заради това поддържането на високо количество глутамин в организма е от изключително значение за предотвратяването на мускулния разпад. По този начин L-глутаминът провокира растежа на мускулите по естествен и безопасен начин. Предпазва от загуба на мускулна тъкан, благоприятства оформянето на добър релеф, ускорява възстановяването след дълги и изтощителни фитнес серии.
Naturalico BCAA Recovery 8:1:1 съдържа и специална електролитна комбинация от натрий и калий, която гарантира отлична хидратация както по време на, така и след тренировка. Този бленд съдържащ от електролити предотвратяват подуването и задържането на вода в организма. Балансът на тези две съставки има доказан ефект въфху здравето на костите и мускулите и тяхната функционална дейност.

Състав

Начин на употреба

За добро възстановяване приемайте една доза (13.8 g) от BCAA Recovery 8:1:1 на Naturalico в 240 ml вода 15 минути преди физическа активност. Може да се приеме и една доза по време, или след тренировка.